Linköpings motorsällskap | Senaste nytt

LMS Nyheter


2019-11-25

Linköpings Motorsällskap + Cardskipper = digitala medlemskort inför 2020

Inför 2020 så kommer Linköpings Motorsällskap att gå över till digitala medlemskort. Det nya konceptet lanseras tillsammans med företaget Cardskipper som vi nu är kunder hos. Istället för fysiska medlemskort så kommer ditt medlemskort för 2020 finnas tillgängligt i Cardskippers app i din smarttelefon eller via Cardskippers hemsida. Den nya lösningen frigör en hel del arbete som gör att vi kan lägga större fokus på er medlemmar. Genom att gå över till digitalt medlemskap kommer föreningen också att spara in kostnader för både tryck av medlemskort, utskick och medlemshantering. Ytterligare en anledning till bytet är att det varken är modernt eller hållbart för miljön med fysiska medlemskort. Vidare information om hur du går tillväga för att ladda ner appen och registrera dig kommer inom kort.

För de medlemmar som inte har internet eller av annan anledning inte vill ha sitt medlemskort digitalt kommer vi naturligtvis ordna en speciallösning där vi fortfarande kan skicka ett kort med posten.

Du som är livstidsmedlem eller hedersmedlem kommer att bli överförd automatiskt eller bli kontaktad ifall dina uppgifter måste uppdateras. För vidare frågor om den nya lösningen vänligen maila lms@lms.se så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Du som löser ditt medlemskap under december månad blir automatiskt medlem för både 2019 och 2020.

2019-08-12

Stort tack!

Tack från styrelsen för insatser under 54-årsracet
Styrelsen för Linköpings Motorsällskaps vill härmed skicka ett stort tack till alla funktionärer och tävlande för ett mycket lyckat event! Utan Er skulle detta inte gå att genomföra som vi gör, och 54-årsracet kommer bli ett år att minnas. TACK!


Hoppas vi alla ses under hösten, och ser fram mot ett spännande 2020.


Mvh

Niklas Wahlström

Ordförande Linköpings Motorsällskap

Följ oss i sociala medier!