Välkommen till 51-Årsracet på Sviestad, Linköping

Nu börjar det närma sig! Årets motorhöjdare väntar runt knuten. Förberedelserna är i full gång inför årets årsrace. Intresset från förarna är nästan lika stort som inför vårt jubileumsrace förra året vilket betyder att det kommer bli full fart på alla banor.

Som vanligt behöver  många funktionärer och vi skulle behöva några till som kan bemanna våra kiosker samt några som kan hjälpa till med parkeringen. Ju fler vi är som delar på jobbet desto roligare och lättare blir det! Hör av dig till classicracing.lms@gmail.com om du kan ställa upp. Även några timmar är till stor hjälp!

RollUp51g

_____________________________________________


5 – 7 augusti 2016

Årsracet är ett arrangemang för tävling och uppvisning med klassiska tävlingsmotorcyklar. Arrangörer är Linköpings Motorsällskap och MCHK-Racing. Arrangemanget och Linköpings Motorstadion är mycket speciellt, då det förekommer tävlingar och uppvisningar i fem olika discipliner. De senaste fem åren har antalet deltagande förare varit uppemot 700 män och kvinnor. De kommer från Norden, övriga Europa och även från andra länder. Grenarna är Roadracing, Motocross, Speedway och Trial.

Arrangemanget bjuder på nostalgi, stenhårda tävlingar och motorkultur i överflöd. Som publik är du välkommen in i depåerna, där kan man tala med förarna och se tävlings-motorcyklar från början av förra seklet fram till hightec-hojarna i roadracingens SuperMonoklass.