LMS NYHETER

2018-08-09

Tack för er insats på 53-Årsracet

Ett jättestort Tack till alla som var med och arbetade med 53-Årsracet allt ifrån parkering, entréer, camping, servering, kiosker, städning/renhållning och alla tävlingsfunktionärer i de fyra grenarna trial, speedway, motocross och roadracing.


Ni alla gjorde ett jättejobb med ett mycket gott resultat.


Förarna är mycket nöjda med vad vi åstadkommer denna helg varje år och även dom hälsar och tackar er, för många av dem är året indelat före och efter denna helg


Jonny Larsson
Ordf. LMS

******************************************************************************************

Till alla LMS funktionärer!

Via Race Office vill MCHK-R och framförallt alla FÖRARE rikta ett ENORMT stort tack till alla funktionärer som bidrog till att vi kunde genomföra helgens tävlingar.

 

Vi vill också tacka alla (förare och andra) som gick ut på banan och hjälpte till med den stora saneringen (ett och ett kvarts varv), ingen nämnd och ingen glömd.

Anledningen till den ”stora” saneringen var en sten, som framförvarande fordon skvätte upp och som träffade en oljekylare. Vi arbetar redan nu på att ändra reglementet, för att minimera risken för att detta ska kunna inträffa igen.

Tävlingsmässigt så var det många bra och spännande heat och lyckligtvis genomlöpte söndagen väldigt bra utan några (olje)saneringar.

Stort tack från oss, vi ses igen!


Nästa >>